diumenge, 3 de novembre del 2013

3a Mostra de Música Negra de Barcelona

Marina BBface & The Beatroots (soul&funk), Leila (neosoul-r'n'b), Orange Juice Funk Collective (jazz-funk) i Tirantlofunk (soul-rhythm&blues), protagonistes de la Blackcelona Explosion! Vol.03
Organitzat per Blackcelona, la plataforma de promoció i acció musical dels grups de música negra de la ciutat de Barcelona, la Blackelona Explosion! vol mostrar la vitalitat, qualitat i efervescencia dels artistes que és mouen dins de l’àmbit del soul & funk a la ciutat de Barcelona i continuar donant cobertura promocional a les bandes que és mouen en l’escena de la música negra barcelonina. En aquesta nova edició, volem mostrar la vitalitat de les noves veus femenines del soul i el funk barceloní, juntament amb el “groove” que ens arriba de les Illes Balears i mostrar que el  soul i rhythm & blues també es pot interpretar en català.

BLACKCELONA EXPLOSION!
III MOSTRA DE MÚSICA NEGRA DE BCN

Dissabte 23 de novembre > 22:00 h • 6€ > Espai Jove Boca Nord 
LEILA (neosoul - r’n’b)
Leila és un dels màxims exponents del nou soul barceloní més elegant i relaxat. Ha publicat,"Influences", una òpera prima carregada de grans cançons i amb un so que ens apropa a un neosoul i r&b delicat i molt sofisticat.

MARINA BBFACE & THE BEATROOTS (soul-funk)
Liderats per Marina Torres excantant de The Pepper Pots, Marina BBFace & The Beatroots són juganers com el funk, apassionats com el soul i descarats com el rock. Recomanat per a melòmans, nocturns, ballarins i vitalistes.

Dissabte 30 de novembre > 21:30 h • 7€ (amb consumició) > Sala Plataforma 
ORANGE JUICE FUNK COLLECTIVE (jazz-funk&groove)
Projecte a mig camí entre Palma de Mallorca i Barcelona, però amb la seva base d'operacions a la ciutat comptal, i que neix de la fusió entre el quartet Orange Juice i de la secció de vents Funk Collective. Els mallorquins fusionen el jazz i el funk de manera extraordinària convertint els seus concerts en una explosió de ritmes amb molt de “groove”.

TIRANTLOFUNK (soul-rhythm&blues)
Tirantlofunk barreja el soul, el funk i el rhythm&blues, amb  influencies del rock laietà català. Són uns apasionats de la música negra i viuen cada concert en directe com si fos l’últim de la seva vida. Han autoeditat dos CD/EP, Boniqueta i Voldria Ser Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada