dimecres, 16 d’octubre del 2013

Festes d'aniversari a Groovelandia

El temple del "groove" barceloní, el Marula Cafè, está d'aniversari i ens han preparat dues festes sense desperdici amb els concerts dels japonesos Osaka Monaurail i els britànics The New Mastersounds, els dies 21 i 26 d'octubre respectivament. Felicitats als companys del Marula per aquests quatre anys de vida i per ser un dels pocs oasis de la millor música negra a Barcelona

El primer concert serà el dilluns 21 d'octubre a les 21:30 hores amb els espectaculars Osaka Monaurail, una impressionant banda que recrea el més salvatge funk a l'estil del mateix padrí James Brown. Aquesta banda, una de les més importants del seu país, no para de girar per mig món i no és el primer cop que visita Barcelona, convertint tots els seus concerts en una autèntica i salvatge festa de funk en estat pur.
I dissabte 26 d'octubre a les 23:30 hores uns altres vells coneguts com són The New Mastersounds aterraran de nou al Marula per oferir  una nova sessió del millor groove. Liderats pel fantàstic guitarrista Eddie Roberts, els britànics són tota una referència europea i una institució del millor funk i jazz-funk.
Les entrades anticipades per cada concert es poden comprar a la mateixa sala o a Funk & Soul Records (galeries Olimpia, Ronda Sant Pau 17-19) per 12 euros, o a 14 euros el mateix dia del concert al Marula Cafè, carrer dels Escudellers 49.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada