dilluns, 7 d’octubre del 2013

Andreya Triana al Say it Loud 2013!

El Cicle de música negra Say it Loud es converteix en una cita ineludible amb l’actuació de la britànica Andreya Triana, que es presentarà per primer cop a l’estat espanyol, el 18 d’octubre al Centre Cultural la Farinera del Clot.

La sisena edició del Cicle de Música Negra Say it Loud té l’immens plaer de comptar amb Andreya Triana, una de les cantants i compositores britàniques més interessants en l’àmbit del soul i el jazz. Bonobo, autèntic gurú de l’escena musical londinenca, va apadrinar i produïr a Andreya. Amb el prestigiós segell Ninja Tune, va editar el seu primer àlbum: Lost Where I Belong (Ninja Tune 2010), on es barregen jazz, soul i folk. Andreya Triana compta des de fa temps amb una projecció artística internacional, realitzant gires des de 2009 per EUA i Canada, on ha comptat amb la complicitat del públic i el favor de la crítica. Però si a nivell internacional destaca, és perquè s’està convertint poc a poc en un dels noms fixes de molts dels festivals de jazz europeus, fet que aquesta tardor la portarà des de Bari a Sant Petersburg, fent escala el 18 d’octubre al Say it Loud de Barcelona. I és que fins al dia d’avui encara no havia trepitjat els escenaris catalans.
Obrint la nit de divendres 18 d’octubre hi haurà el Say it Loud Jam Trio, format per Santi Careta, Martin Leiton i Juan R. Berbín que posaran la base als Mc’s habituals del cicle: Feo1, Rodrigo, Marco Fonktana o Mai. Per tancar la vetllada, The Rigodonians, des del Funk fins a la Bossa, passant per Calypso, Rythm & Blues, Cumbia, Northern Soul o Spanish Bizarro. Un projecte espectacular dins i fora de la pista de ball. Habituals a la cabina de la Sala Apolo, The Rigodonians han gravat diverses sessions en directe per iCat FM i han actuat a festivals com el Cultura Inquieta de Madrid, al marge de recórrer moltes de les Festes Majors estiuenques.

3 dies de música negra al Clot
El dia 17 es començarà amb la inauguració de l’exposició Mandela Posters Project, un passi de documental i una sessió amb els dj’s Jules Winnfield i The Neighbours. L’endemà dia 18, la jornada començarà de nou amb la projecció d’un documental per donar pas a la nit estrella amb el Say it Loud Jam Trio, Andreya Triana i The Rigodonians. Finalment, i com en la darrera edició del Cicle, el dia 19 és el torn de les 8 Hours Reggae Run!! amb Badalonians Sound, Dance Crasher Sound o Wiggle YardEn l’apartat documental es presentaran AMANDLA! del director Lee Hirsch que descriu el paper dels músics en la lluita contra l’apartheid i MAMA AFRICA, dedicada a la cantant sudafricana Miriam Makeba, que es va haver d’exiliar per les seves opinions contra l’apartheid.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada