diumenge, 24 de març del 2013

El neosoul inaugura la 2a Mostra de Música Negra de BCN a l'Alfa en Viu!

Vier Nágueba dona el tret de sortida a la Blackcelona Explosion!

Vier Nágueba será l'encarregat d'obrir aquest dijous 28 de març a les 21:30h, la 2a Mostra de Música Negra al Alfa en Viu! del carrer Gran de Gràcia 36.
Aquest cantant barceloní porta des del 2001 posant el seu talent musical i compositiu en diferents projectes, i ara afronta aquest en companyia d'una banda compacta i que ens apropa a un soul-pop, r&b i swing molt sofisticat i de gran qualitat. Ha publicat un CD/EP titulat Lost But Found, que presentará en directe a la Blackcelona Explosion! aquest dijous 28 de març.Després del concert, Boogaloo Investigator amenitzará la nit amb el millor funk i r&b fins les 3 de la matinada.
Recordeu que la Blackcelona Explosion! no s'atura i continuará mostrantt-nos la millor música negra barcelonina fins el 21 de juny. La propera cita la tindrem el proper 17 d'abril amb una Nit Afrobeat a la sala Apolo 2, on actuaran Moya Kalongo i Mampön Afrobeat. I el dijous 24 d'abril, Blackcelona tornarà a l'Alfa per presentar en directe la música dels Casimiro Funk, el nou groove barceloní.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada