diumenge, 20 de gener del 2013

Blackcelona "New Sounds"

Després de la ressaca musical de les festes de presentació de Blackceloma, aquí estem de nou amb tots vosaltres per presentar-vos els nous sons de la Barcelona més negra.
Nous noms amb molta qualitat musical que omplen la petita gran familia del Blackelona Sound i el soul-funk a la catalana.
Avui us presentem a tres maneres diferents d'entendre la música negra i 100% exportable, des del cantant Vier Nágueba (neo-soul-r&b), Moya Kalongo (afrobeat) i la catalana afincada a Amsterdan Rakel Salazar (neosoul-funk).

ELS SONS INTERNACIONALS DE BLACKCELONA 
Groove BCN 100% exportable

Vier Nágueba viernagueba.com
Cantant barceloní que des del 2001 i en diferents grups ha posat el seu talent musical i compositiu. Ara afronta aquest projecte en companyia d'una banda compacta i ens apropa a un soul-pop molt sofisticat i r&b. Ha publicat un CD/EP titulat Lost But Found.


Moya Kalongo moyakalongo.com
Grup barceloní format el 2008 i format per músics de diferents procedències (Moçambic, Costa d'Ivori, Uruguai, Catalunya). Amb una llarga trajectòria professional amb altres artistes han unit el seu background musical per crear un repertori únic i inèdit de Funk-Afrobeat. Els concerts de Moya Kalongo són tota una festa de groove i ball, fomentant la participació del públic.


Rakel Salazar rakelsalazar.com
Cantant, productora i compositora nascuda i criada a Barcelona però que actualment viu a Amsterdam on acaba de publicar el seu primer disc, Confessions in A'Dam, on mostra les seves credencials a base de neosoul, funk, jazz i hip-hop d'alt voltatge.
Aquest 2013, Rakel Salazar té previst presentar el seu primer disc a la seva ciutat natal, Barcelona. Li seguirem la pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada