diumenge, 23 de desembre del 2012

THE SLINGSHOTS RETORNEN ALS ESCENARIS AMB BLACKCELONA

Aquest divendres 28 de desembre, el deep-funk de The Slingshots i el soul-funk vitamínic de JizzyFree a la Blackcelona Explosion! del Marula 

Divendres 28 de desembre The Slingshots i JizzyFree, tancarán els concerts de presentació de Blackcelona al Marula Cafè de Barcelona (carrer dels Escudellers 49), amb una doble sessió del millor soul i funk barceloní. El present i el futur de la música negra barcelonina seran els protagonistes per tancar un 2012 ple de bones vibracions.
Les portes del Marula s'obriran puntuals a les 21:30h i fins a les 22:00h podreu comprar les entrades a meitat de preu amb un 2x1 (pagueu una entrada i entreu 2). A partir de les 22:00h les entrades seran a 10 euros x persona amb consumició onclosa.
L'última nit de Blackcelona al Marula la començaran els  nostres petits més grans, JizzyFree, La banda més jove de soul-funk barceloní, que presentaran les noves cançons que formaran part d'un disc que publicaran ben aviat.
I a les 23:00 hores el Marula s'omplirà del deep-funk més cru per disfrutar de The Slingshots, una de les millors formacions de funk del nostre país, que després de més d'un any allunyats dels escenaris, ara tornen amb les piles ben carregades i amb formació renovada.
Un doble concert molt atractiu per tancar l'any i la Blackcelona Explosion! del Marula, per on han passat grups com Betty Belle, Elêctric Gozarela, Tirantlofunk i The Black Beltones.
Després d'aquest concert, Blackcelona es traslladará al mes de gener ben a prop del Marula, al Jamboree Jazz Club on ens instal·larem els dies 11, 12 i 16, amb grups com Vermouth Time, Los Fulanos i The Excitements, que tancaran la Blackcelona Explosion! la 1a Mostra de Música Negra de Barcelona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada