divendres, 29 de juny del 2012

IMAGINA FUNK 2012

Els dies 3 i 4 d'agost el poble de Torres a la serralada Mágina de Jaén, tornarà a acollir el festival de música funk més important del sud d'Europa, l’Imagina Funk. 


Aquesta és la programació del festival per díes: 

Divendres 3 d’agost 
22:30 hores > El festival l’obrirà a les l’Imagina Funk Band, un clàssic i senyal d'identitat del festival que cada any reuneix alguns dels músics més importants de la escena funk nacional més algún convidat sorpressa. 
24:00 hores > També comptará amb el retorn triomfal de The Sweet Vandals, que faran una actuació especial per celebrar el 5è aniversari del festival. 
01:30 hores > La programació del primer dia la tancarà des de Portugal un dels grans noms de l’afrobeat del vell continent Cacique’97

The Haggis Horns
Dissabte 4 d'agost
22:30 hores > Començaran la segona jornada de l’Imagina Funk, els guanyadors del concurs de bandes que organitza el festival, i que aquest any s'han emportat, The Faith Keepers. 
24:00 hores > A mitjanit actuaran els escocesos The Haggis Horns, banda de referència a nivell mundial. El seu so parteix del deep-funk, però també s’apropen al jazz-funk i l’afrobeat. Han estat la darrera incorporació al festival, i van ser la secció de vents d'Amy Winehouse
01:30 hores > El francès Juan Rozoff, pioner del funk europeu de finals dels vuitanta, será l’encarregat de tancar la 5a edició de l’Imagina Funk. La seva proposta beu de referents clàssics del funk però amb personalitat pròpia i una posada en escena espectacular. 

L’Imagina Funk és celebrarà a Sierra Mágina, Torres, Jaén durant els dies 3 i 4 agost de 2012. Un cita imperdible pels amants del soul i el funk que vulguin sentir la magnífica atmòsfera i la màgia que es respira al festival i als seus voltants plens de natura.
Us deixem amb un parell de videos en directe dels Haggis Horns i Juan Rozzoff, dos dels protagonistes de l'Imagina Funk 2012.
Més informació: www.imaginfunk.com



1 comentari: