dissabte, 5 de febrer del 2011

The New Mastersounds i el seu deep-funk de nou a Barcelona


Els britànics The New Mastersounds començen avui dissabte 5 de febrer una nova gira per l’estat espanyol. Granada és la ciutat escollida per donar el tret de sortida per aquesta màquina de funk i el lloc el Boogaclub, un dels locals que més i millor cuida la música negra al sud d’Espanya. Un tour que els portará a Sevilla, Valladolid, Gijón, Vitoria, Madrid i Barcelona, on actuaran el dissabte 12 de febrer a La 2 de l’Apolo, just un any i un dia després de la seva darrera actuació a la ciutat comptal. La formació de Leeds és molt estimada a l’estat espanyol, on venen de gira com a mínim un cop a l’any, i ells ho han agraït des de la seva pàgina web, on expliquen que: “Estem molt emocionats de tornar a Espanya de nou aquest mes de febrer. Actuarem a llocs on mai hem estat, però també a ciutats que coneixem i estimem. Ara és el moment de practicar el nostre espanyol estudiat a l’escola”. Aquestes ciutats que The New Matersounds estimen i a les que fan referència són Gijón, a la que van dedicar la cançó “Return to Gijón”, inclosa al disc 102% (One Note 2007), i “Barça” un homenatge a la ciutat i al seu club de futbol, que la podem trobar al disc An Introduction to the New Matersounds (Legre Recordings). Encara sense disc nou al mercat, The New Mastersounds vindran a celebrar i a recrear les cançons de Ten Years On (One Note Records 2009), una celebració del seus 10 anys com a grup a ritme de jazz-funk i soul-funk.
La formació de Leeds liderada pel guitarrsita i productor, Eddie Roberts, oferirà un dels seus contundents i frenètics directes no apte per puristes del funk i recomanat per qui vulgui una nit de ball sense contemplacions. Però si voleu continuar ballant un cop acabat el concert, us recomanem l’after-party que tindrá lloc al Marula Cafè www.marulacafe.com amb el Dj Henry Storch del segell Unique Records, tota una garantia per acabar la nit amb bones vibracions. 


4 comentaris:

  1. Un any i un dia després si, i també just 2 anys després, al 2009 van venir el mateix dia...
    Ja poden venir cada any... nosaltres encantats!

    Per cert la gira la van començar dijous 3 a Getafe i van continuar divendres a València...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Doncs falten dates de la gira a la seva web...Crec que si que al final es convertirá en un clàssic de cada any la seva visita...

    ResponElimina
  4. Crec que no la actualitzen gaire... jo em vaig enterar pel facebook, allà si que posen novetats cada 3 per 2... salut!

    ResponElimina